Practice :: Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is exactly opposite to the given words.

Page Title 51. FICKLE ?
Divine
Spiritual
Steadfast
Humble
Answer: option C


52. HYPOCRITICAL ?
Sincere
Hardly
Definately
Gentle
Answer: option A


53. REVEALED ?
Caring
Foolish
Concealed
Changeable
Answer: option C


54. CONDENSE ?
Distribute
Truthful
Expand
Solid
Answer: option C


55. ESSENTIAL ?
Flexible
Extra
Minors
Noughts
Answer: option B


56. STRINGENT ?
Unethical
Irreligious
Lenient
Started
Answer: option C


57. MINOR ?
Big
Tall
Poor
Major
Answer: option D


58. INDUSTRIOUS ?
Passive
Indolent
Casual
Compulsion
Answer: option B


59. AUTONOMY ?
Dependence
Slavery
Concrete
Subordination
Answer: option A


60. SYNTHETIC ?
Plastic
Deficient
Natural
Flatter
Answer: option C



1 2 3 4 5 6 7 8