Verbal Ability :: Antonyms

Practice :: Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is exactly opposite to the given words.

Page Title 21. COMFORT ?
Miscomfort
Uncomfort
Discomfort
Cheap
Answer: option C


22. DEAR ?
Worthless
Cheap
Free
Priceless
Answer: option B


23. ARROGANT ?
Cowardly
Egotistic
Humble
Gentlemanly
Answer: option C


24. VICTORIOUS ?
Destroyed
Vanquished
Defeated
Annexed
Answer: option D


25. GRACEFUL ?
Miserable
Awkward
Rough
Hard
Answer: option B


26. VANITY ?
Divine
Spiritual
Humility
Pride
Answer: option C


27. RARELY ?
Definately
Conclude
Hardly
Frequently
Answer: option D


28. CAPACIOUS ?
Caring
Limited
Foolish
Changeable
Answer: option B


29. CONDENSE ?
Expand
Solid
Truthful
Distribute
Answer: option A


30. ADAPTABLE ?
Hard
Flexible
Rigid
Yielding
Answer: option C



1 2 3 4 5 6 7 8