Verbal Ability :: Antonyms

Practice :: Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is exactly opposite to the given words.

Page Title 11. FLAGITIOUS ?
Frivolous
Innocent
Ignorant
Vapid
Answer: option B


12. BUSY ?
Engaged
Occupied
Live
Relaxed
Answer: option D


13. STARTLED ?
Relaxed
Endless
Astonished
Amused
Answer: option A


14. FRESH ?
Bad
Sluggish
Faulty
Stale
Answer: option D


15. CULPABLE ?
Defendable
Careless
Blameless
Active
Answer: option C


16. GREGARIOUS ?
Glorious
Similar
Antisocial
Powerfull
Answer: option C


17. HIRSUTE ?
Quiet
Bald
Scaly
Weak
Answer: option B


18. AWARE ?
Doubtful
Sure
Ignorant
Uncertain
Answer: option C


19. COMMON ?
Rare
Petty
Small
Poor
Answer: option A


20. SHRINK ?
Stretch
Expand
Contract
Spoil
Answer: option B



1 2 3 4 5 6 7 8