Verbal Ability :: Antonyms

Practice :: Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 1

Antonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is exactly opposite to the given words.

Page Title 41. ABLE ?
Glorious
Inable
Ugly
Powerfull
Answer: option C


42. COMIC ?
Painful
Tragic
Emotional
Fearful
Answer: option B


43. CROWDED ?
Quiet
Congested
Deserted
Busy
Answer: option C


44. FLIMSY ?
Firm
Petty
Small
Poor
Answer: option A


45. ADDITION ?
Division
Subtraction
Contract
Spoil
Answer: option B


46. ZENITH ?
Pinnacle
Top
Nadir
Cheap
Answer: option C


47. DOUBTFUL ?
Worthless
Certain
Famous
Priceless
Answer: option B


48. BENIGN ?
Friendly
Egotistic
Gentlemanly
Malevolent
Answer: option D


49. HINDRANCE ?
Destroyed
Aid
Annexed
Vanquished
Answer: option B


50. ACQUITTED ?
Convicted
Miserable
Entrusted
Zenith
Answer: option A



1 2 3 4 5 6 7 8