Practice :: Synonyms - Section 1

Synonyms - Section 1

Synonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is related to the given words.

Page Title
21. ADVERSITY ?
Failure
Crisis
Misfortune
Cheap
Answer: option C


22. STRINGENT ?
Strained
Rigorous
Shrill
Priceless
Answer: option B


23. INDICT ?
Condemn
Allege
Gentlemanly
Accuse
Answer: option D


24. LAMENT ?
Console
Complain
Comment
Vanquished
Answer: option B


25. RESCUE ?
Help
Command
Safety
Defence
Answer: option A


26. HESITATED ?
Slowed
Paused
Stopped
Postponed
Answer: option B


27. RECKLESS ?
Daring
Courageous
Rash
Bold
Answer: option C


28. FORAY ?
Ranger
Contest
Safety
Maraud
Answer: option D


29. ATTEMPT ?
Try
Explain
Explore
Serve
Answer: option A


30. IMPROVEMENT ?
Promotion
Advancement
Betterment
Preference
Answer: option C



1 2 3