Verbal Ability :: Antonyms

Are you weak in Synonyms concept? If so, then this article is for you. Below we have provided Synonyms Quiz. Wherein, we provide you the best way to solve problems even in critical situations.

Aspirants, before attempting any competitive exam like Bank PO, Entrance Exam, SSC CGL, you should practice more on Synonyms Questions to solve the problems easily.

Note down the tips and tricks included in the material. It can use for you while solving questions. What we learn is not enough. Hence, the candidates need to think practically as well to achieve perfection in the concept.

Now is the time to compete for the entrance and placement exams. So, candidates are suggested to prepare for the below given Synonyms Questions and Answers.

Practice :: Synonyms - Section 1

Synonyms - Section 1

Synonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is related to the given words.

Page Title 1. DISTINCTION ?
Divine
Degree
Different
Diffusion
Answer: option C


2. GERMANE ?
Frequently
Relevant
Logical
Possible
Answer: option B


3. ERROR ?
Misgiving
Foolish
Blunder
Changeable
Answer: option C


4. DEBACLE ?
Distribute
Defeat
Expand
Collapse
Answer: option D


5. MASTERLY ?
Meaningful
Skilful
Crafty
Hard
Answer: option B


6. VORACIOUS ?
Quick
Angree
Greedy
Wild
Answer: option C


7. UNITE ?
Friendly
Unfold
Unchain
Combine
Answer: option D


8. COMBAT ?
Force
Fight
Quarrel
Conflict
Answer: option B


9. REFECTORY ?
Dining Room
Refusing
Restaurant
Living Room
Answer: option A


10. TEPID ?
Hot
Cold
Warm
Flatter
Answer: option C



1 2 3