Practice :: Synonyms - Section 1

Synonyms - Section 1

Synonyms - Section 2

How to Solve :
In the following questions, select the word which is related to the given words.

Page Title 11. CORPULENT ?
Divine
Obese
Humility
Lean
Answer: option B


12. VENT ?
End
Stodge
Faulty
Opening
Answer: option D


13. EMBEZZLE ?
Misappropriate
Balance
Feast
Clear
Answer: option A


14. BRIEF ?
Long
Small
Short
Extravagant
Answer: option C


15. ALERT ?
Intelligent
Careless
Watchful
Energetic
Answer: option C


16. AUGUST ?
Dignified
Glorious
Common
Ridiculous
Answer: option A


17. CANNY ?
Handsome
Clever
Emotional
Fearful
Answer: option B


18. DISTANT ?
Quiet
Removed
Far
Separate
Answer: option C


19. WARRIOR ?
Soldier
Pirate
Spy
Sailor
Answer: option A


20. FAKE ?
Trustworthy
Imitation
Original
Loyal
Answer: option B



1 2 3